SKOŘICOVÉ SUŠENKY
Přísady:
180 g másla Moravia (bezmléčného nebo bezlaktózového tuku)
75 g cukru moučka
1 vanilkový cukr Dr.oetker
275 g Freee Doves Farm Chlebová směs bílá bez lepku
2 lžičky mleté skořice
Postup:
Ze všech surovin vypracujeme na vále, nebo v robotu těsto, které dáme na 20 minut do chladničky odležet. Po vychladnutí z těsta tvoříme asi 1cm kuličky, které vroubkovanou stranou paličky na maso (nebo razítkem) naklepneme tak, aby i s naklepnutím byly 0,5 cm vysoké a vložíme na pečicí papír.
Pečeme při 180 °C.
Po upečení můžeme pokapat čokoládou na vaření rozpuštěnou s máslem nebo jinak nazdobit. Sušenky jsou velice jednoduché na přípravu.
Za recept děkujeme paní Vladěně Halatové.