ryzova

Rýžová mouka bez lepku
- bez lepku
- bez mléka
- bez obsahu deproteinovaného pšeničného škrobu
- bez sóji a lupinové mouky
- bez obsahu ořechů
- bez vajec

Využití
- vhodná pro všestranné pečení a vaření
- recepty


Průměrné hodnoty na 100g
Energetická hodnota 1504KJ
Energetická hodnota 354kcal
Bílkoviny 7,8 g
Sacharidy 75,2 g
z nichž cukry 0,3 g
Z nichž nasycené mastné kyseliny 0,5 g
Vláknina 2,6 g
Sůl 0,03 g

Složení: Celozrnná a bílá rýže

Přirozeně bezlepková mouka smetanově bílé barvy, lehká a dobře stravitelná.
Rýžová mouka je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových dortů, sušenek
a buchet. Vytváří lehké a kypré těsto.

Tato mouka je též vhodná pro zahušťování omáček u slaných či sladkých jídel. Vynikající nejen pro bezlepkovou dietu.