bila chlebova


Chlebová směs bílá bez lepku
- bez lepku
- bez mléka
- bez obsahu deproteinovaného pšeničného škrobu
- bez sóji a lupinové mouky
- bez obsahu ořechů
- bez vajec

Využití
- vhodný pro chléb do domácí pekárny i klasické trouby
- vhodná na linecká těsta a cukroví
- vhodný pro kváskový chléb
- Recepty

 

Průměrné hodnoty na 100g
Energetická hodnota 1490KJ
Energetická hodnota 351kcal
Tuky 0,9 g
z toho nasycené mastné kyselin 0,2 g
Sacharidy 79,8 g
z nichž cukry 0,3 g
Vláknina 1,4 g
Bílkoviny 5,3 g
Sůl 0,04 g

Složení: Směs mouky (rýžové, tapioky, bramborové), xanthanová guma.

Tato směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobení z přirozeně bezlepkových surovin.

Skládá se z rýže, tapiocy, brambor, xantanová guma. Vhodná pro pečení chleba a pizzy. Toto je kilové balení, z kterého upečete 2 bochníky. Vyrobeno bez ořechů, mléka, caseinu, vajec, lepku a sóji. Vhodné pro vegetariány a vegany.
Bez obsahu jakýchkoliv alergenů, tj. bez pšeničného deproteinovaného škrobu, lupinové mouky a sojové mouky.

RECEPT NA BÍLÝ CHLÉB
Přísady:

Voda 170g/ml, mléko 220g/ml, 3-6lžic oleje, 2 celá vejce, 500g chlebové směsi, 1 lžička octa, sušené droždí Dr. Oetker, 2 lžíce cukru, 2 lžičky soli

Postup:
Smíchejte vodu, mléko, olej, vejce a ocet a vlijte do pekárny.
Přidejte sůl , cukr a mouku.
Navrch nasypte sušené droždí.
Pečte na rychlý program cca 80 minut.
Po několika minutách míchání otřete spatulí stěny pekárny.
Pokračujte v pečícím programu.