KÁVOVÁ SRDÍČKA
Přísady:
65 g Freee Chlebové směsi bílé bez lepku
35 g Freee Směsi bílé bez lepku
80 g mandlové mouky
120 g másla (na kostičky)
60 g třtinového cukru
1 žloutek
1/2 KL citrónové kůry
1 PL instantní kávy
Těsto necháme přes noc odpočinout v chladu. Vykrojená srdíčka pečeme na 180 °C asi 8 až 10 minut.
Krém:
100 g změklého másla
1 PL třtinového cukru
1/2 PL kakaa
1 KL vanilkové pasty
80 g rozpuštěné tmavé čokolády (použila jsem Callebaut cappuccino)
V míse vyšleháme máslo s cukrem do nadýchané pěny, pak zašleháme kakao, vanilkovou pastu a rozpuštěnou čokoládu.
Na dokončení:
čokoláda Callebaut cappuccino
bílá čokoláda
Za recept děkujeme paní Milušce Jakšové, která se inspirovala na stránkách https://tchiboblog.cz/recept-kavove-cukrovi/