14712550 1230616380345054 3525263367568654599 oTěsto:
250 g samokypřící DF + bílá směs DF na případné podsypávání
100 g práškového cukru,
50 g másla,
2 lžíce rumu
1 lžíce medu
1 celé vejce
1 žloutek

Postup:
Vypracujeme těsto, které rozdělíme na polovinu a vyválíme na dva tenké pláty.
Pečeme na pečícím papíře při 160°C. Rychle se peče, proto troubu hlídáme. (Těsto válím přímo na papíře, na kterém peču).

Krém:
1 l mléka
2 lžíce rýžové mouky DF
2 zlaté klasy
3 - 4 žloutky ...... uvaříme hustý pudink
250 g másla
150 g práškového cukru ..... vyšleháme do pěny a smícháme se studeným pudinkem. Krém natřeme na upečený plát.

Šlehačka:
3 šlehačky
2 - 3 vanilkové cukry
1 ztužovač šlehačky .... vyšleháme a natřeme na krém.
Postup:
Na šlehačku položíme druhý plát a vrch můžeme posypat cukrem.
Před krájením necháme 2 - 3 hodiny odstát v ledničce.