Freee Doves Farm


13662345 1137991372940889 3642120374376808651 o









KYNUTÁ KAKAOVÁ ŠTOLA

Přísady:
100 g teplé vody
7 g psyllia (dát na chvíli do teplé vody, aby nabobtnalo)
300 g acidofilního mléka
2 vejce
90 g tuku Hery (rozpuštěné, ne horké)
špetka soli
80 g cukru
lžíce rumu
vanilkový cukr
citronová kůra
450 g Freee Směs bílá bez lepku
půl sáčku sušených kvasnic
1 lžíce kakaa
rozinky

Postup:
Těsto dobře vypracujeme. Polovinu dáme do přikryté misky kynout, do druhé poloviny přimícháme kakao, lžíci cukru a rozinky. Dobře promícháme a rovněž necháme zakryté 40 minut kynout. Po vykynutí obě těsta lehce promícháme vařečkou a přendáme do vymazané formy na biskupský chlebíček. Necháme opět asi čtvrt hodiny kynout.
Pečeme na 170 °C asi hodinu.