Freee Doves Farm


rafaelo








RAFAELO ŘEZY

Přísady:
6 bílků
250 g moučkového cukru
100 g Freee Doves Farm Chlebová směs bílá bez lepku
150 g kokosu
špetka soli

Postup:
Bílky s cukrem a solí vyšleháme do tuhého sněhu, lehce vmícháme mouku s kokosem a navrstvíme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme cca 10 min. při 180 °C nebo 20 min při 160–170°C.
Na vychladlý plát naneseme krém a postříkáme čokoládou.

Krém:
600 ml mléka
2 vanilkové pudinky
6 lžic moučkového cukru
2 vanilkové cukry
250 g másla

Z mléka, vanilkových cukrů a pudinkových prášků uvaříme hustý pudink.
Do ještě horkého pudinku vmícháme po částech necelou polovinu másla. Částečně zchladlé přendáme do mísy, přikryjeme a uložíme do ledničky. Zbylé máslo vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny. Druhý den prošleháme pudink šlehačem a vmícháme vyšlehané máslo.