POMERANČOVÉ CUKROVÍ
Přísady:
250 g másla
120 g čokoládového pudinkového prášku
120 g moučkového cukru
1 vejce
160 g Freee Chlebové směsi bílé bez lepku
70 g Freee Směsi bílé bez lepku
6 g pomerančové kůry Dr. Oetker
Krém (připravit den předem):
200 ml smetany ke šlehání
100 g čokolády
50 g másla
pár kapek pomerančového oleje (nedala jsem)
pomerančová marmeláda
Smetanu zahřejeme, rozpustíme v ní čokoládu a máslo. Po vychladnutí dáme do lednici (přes noc).
Polovinu upečených koleček namočíme v oranžové čokoládě (např. Callebaut).
Na druhou polovinu nastříkáme po obvodu kolečka vyšlehaný krém, doprostřed naneseme pomerančovou marmeládu a přiklopíme kolečkem namočeným v čokoládě.
Za recept děkujeme paní Milušce Jakšové.