📣 AKCE A NOVINKY:

Celozrnné těstoviny s cuketovo-rajčatovou omáčkou 

Celozrnné těstoviny s cuketovo-rajčatovou omáčkou 

Použité suroviny:

————————————

• Freee vřetena z celozrnné rýže

• menší cuketa 

• cherry rajčátka 

• cibule 

• olivový olej 

• sýr parmazánového typu (Grana Padano) 

• smetana na vaření 

• stroužek česneku

• sůl a koření (pepř, sušená bazalka, kajenský pepř…)

• čerstvé bylinky: tymián a rozmarýn 

Postup:

——————-

1) Na olivovém oleji  osmahneme cibuli  a česnek : přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a po osmahnutí i rajčata 

2) Směs ochutíme solí, kořením a bylinkami  (bylinky lehce osmahneme).

3) Zakápneme smetanou  (množství podle chuti a preferencí) a zasypeme nastrouhaným sýrem  a lehce provaříme: vznikne nám hustější omáčka: smícháme s uvařenými těstovinami.

4) Těstoviny můžeme podávat s opečenou cuketou a rozmarýnem. 

Dobrou chuť!

Děkujeme za recept paní Anně Podstawkové IG @recepty.bez.lepku